Kennisbank over beleggen in aandelen

Waar vindt Ik informatie over beleggen in aandelen en de werking van de aandelen beurs?

Een vraag die heel veel beginnende aandelen beleggers zich stellen. Maar ook beleggers met enkele jaren ervaring op hun teller steeds opzoek naar de juiste informatie met als bedoeling meer inzicht te krijgen in de complexe aandelenmarkten.

Kennisbank over beleggen in aandelen

Daarom bouw ik hier een kennisbank met informatie over beleggen in aandelen. In deze kennisbank over beleggen in aandelen vindt u informatie die u meer inzichten verschaft in de financiële wereld.

Hoe meer inzicht u krijgt hoe meer winst u zal maken met uw beleggingen in aandelen op de wereldwijde aandelen beurzen.

Beleggen in aandelen op aandelenbeurzen van beursgenoteerde bedrijven vergt heel wat kennis. Niet alleen over de beursgenoteerde bedrijven maar er komen ook heel wat vaktermen bij kijken.

Veel aandelen beleggers snappen niets van deze vaktermen. Wat hun een achterstand geeft op de top beleggers. Top beleggers beschikken niet alleen over heel veel kennis en informatie maar beschikken ook  over heel veel inzicht. Ze begrijpen de financiële markten beter.

 

Hoe Hoog Mag De Koerswinst Verhouding Van Een Aandeel Zijn?

Over de koerswinst verhouding van een aandeel heb ik het al verschillende keren gehad. En dat is ook normaal. De koerswinst verhouding is één van de belangrijkste parameters om te weten of een aandeel koopwaardig is of niet.En daarom heb ik het u gemakkelijk gemaakt met deze handige Tool.

Lees meer »

Koop Aandelen Voor De Vrije Cashflow

Koop geen aandelen omwille van de activa van een bedrijf. Koop geen aandelen omwille van de intrinsieke waarde. Koop aandelen voor de winst die het bedrijf maakt en meer bepaald voor de Vrije Cashflow. En met Cashflow bedoelen we hier geldstromen.

Lees meer »

Beleggen In Aandelen Met Of Zonder Dividend

Sommige zweren bij dividend aandelen. Andere beleggers kiezen liever aandelen van groeibedrijven die geen dividend uitbetalen omdat ze hun winst herinvesteren in de uitbreiding van hun activiteiten. Welke van de twee keuzes brengt nu het meeste rendement op?

Lees meer »

Hoe Vind Je De Beste Aandelen

Hoe Vind ik de beste aandelen? We zijn allemaal op zoek naar de beste aandelen. Aandelen van top bedrijven die alsmaar blijven stijgen. Elke aandelen belegger is op zoek naar deze aandelen. Maar hoe vind je de beste aandelen.

Lees meer »

Wat is schaduwbankieren?

Schaduwbankieren is het uitvoeren van bancaire activiteiten. Het gaat dan om activiteiten van beleggingsfondsen, kapitaalinvesteerders en financieringsmaatschappijen.

Lees meer »