Winnen met Aandelen Van Roland Van der Elst

Gepubliceerd op 28 april 2024 om 17:11
Winnen met Aandelen Van Roland Van der Elst

Winnen met Aandelen Van Roland Van der Elst is een top boek voor iedereen die wil beginnen met beleggen in aandelen. Maar ook de gevorderde belegger kan hier veel wijzer van worden.

Het boek is zeer goed geschreven. In voor iedereen begrijpelijke taal. Aan iedereen die wil beginnen met beleggen in aandelen.

       ‘Koop Geen Aandelen!’

-Maar koop eerst het boek “Winnen met Aandelen” van Roland Van der Elst.

Het boek  bestaat uit vragen en bijhorende antwoorden. Als belegger in aandelen heb je heel veel vragen. En Roland Van der Elst geeft hier netjes alle antwoorden.

Er zijn maar weinig mensen die zoveel ervaring hebben met beleggen als Roland Van der Elst. Hij heeft een heldere kijk op het beleggen in aandelen en is een vast waarde in beleggersland.

Het boek is zeer geschikt voor beleggers in aandelen voor de lange termijn. Als je dit boek leest dan kom je weer tot de vaststelling dat je op de beurs moet beleggen voor de lange termijn als je hoge rendementen wil behalen.

En dat is ook waar deze blogsite over gaat. Het is voor de verstandige lange termijn belegger die voor de lange termijn belegt in aandelen om daar buitengewone hoge winsten op te halen.

Het boek Winnen met Aandelen is waarschijnlijk het boek dat het dichts aanleunt bij deze blogsite.

Een absolute aanrader! Met dank aan Roland Van der Elst. Een rots in de branding als het gaat over beleggen in aandelen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.