Maak een Fan Van Uw Klant

Gepubliceerd op 28 april 2024 om 17:11
Maak een Fan Van Uw Klant  Ken Blanchard en Sheldon Bowles

Maak een Fan Van Uw Klant is een boek van Ken Blanchard Sheldon Bowles. In Maak een fan van uw klant laten de auteurs zien dat een tevreden klant niet meer genoeg is om een winstgevend bedrijf uit te bouwen.

Een tevreden klant is niet meer voldoende om een winstgevend bedrijf uit te bouwen. Je moet klanten hebben de laaiend enthousiast zijn over jouw bedrijf, dienst en product.

Het boek ‘maak een fan van je klant’ is geschreven als een verhaal. In het verhaal komen verschillende bedrijven voor.

Allemaal hebben ze enthousiaste klanten. Omdat ze een uitmuntende services bieden aan hun klanten.

Ze bieden allemaal service waar hun klanten veel waarde aan hechten. Maar hoe doe je dat in jouw zaak? Waar hechten jouw klanten zo veel waarde aan?

In het boek wordt dit allemaal haarfijn uitgelegd. Aan de hand van voorbeelden, in verschillend bedrijven in verschillende sectoren.

Het boek is in heldere taal geschreven. Het leest als een trein.

Aan de hand van een verhaal worden heel wat situaties geschetst die zich voordoen binnen een bedrijf. En dat geeft je een helder inzicht in wat nu de meest waardevolle service is binnen verschillende branches.

Ken Blanchard en Sheldon Bowles zijn wereldberoemde management goeroes.

Ken  Blanchard heeft zijn eigen training center en heeft ook een holding waarin een verzameling bedrijven is ondergebracht.

Ken Blanchard is ook de schrijver van het management boek de ‘One Minute Manager’ van dat boek werden er wereldwijd meer dan 9 miljoen exemplaren verkocht. Het boek werd vertaald in 25 talen.

Heb je zelf nood aan Marketing & Sales advies? KLIK DAN HIER!!

Einde artikel: Maak een fan van uw klant,  Ken Blanchard & Sheldon Bowles

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.