Winst Voor 2 van Murray Raphel

Gepubliceerd op 31 mei 2024 om 17:08
Winst Voor 2 van Murray Raphel

Winst Voor 2 van Murray Raphel is een mooi old school sales boek. Het boek dateert van 1992, maar verkooptechnieken blijven al duizenden jaren hetzelfde.

Murray Raphel geeft in zijn boek Winst voor 2 heel wat voorbeelden om meer te verkopen. Al zijn tips die hij geeft zijn tips die werken op de lange termijn.

Het zijn tips om tevreden klanten te maken en tevreden klanten te houden. Murray Raphel keurt alle technieken om je klant uit te persen als een citroen af.

Geef je klanten een topservice. Help je klanten om te krijgen wat ze willen. Dat is de boodschap.

Wie is Murray Raphel?

Murray Raphel is zakenman in Atlantic City, waar hij als mede-eigenaar het winkelcentrum Gordon’s Alley tot ontwikkeling bracht. Hij staat daar bovendien aan het hoofd van enkele modezaken en van een reclame- en marketingbureau. Hij is adviseur van de grootste Amerikaanse concerns, vooral op de terreinen van levensmiddelen en financiële dienstverlening. Per jaar reist hij 200.000 kilometer om over de gehele wereld seminars en symposia te geven over verkoop en direct marketing.

Winst voor 2 is een boek dat vlot leest. Het is zeer goed geschreven, leerrijk met veel tips die je meteen kan testen in de praktijk.

Dit boek interessant voor iedereen die met verkopen te maken heeft, verkopers en zelfstandigen kunnen hier waardevolle tips uit halen die hun omzet verhoogt.

Artikel boekbespreking: Winst voor 2 van Murray Raphel

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.