Ik kan niet Netwerken, Maar ik wil het Wel

Gepubliceerd op 28 april 2024 om 17:10
Ik kan niet netwerken, Maar ik wil het wel van Yamina Krossa & Studio Maria

Ik kan niet Netwerken, Maar ik wil het Wel  van Yamina Krossa & Studio Maria. Een boek over netwerken en hoe je dat eigenlijk doet. Netwerken wil niet zeggen dat je zoveel mogelijk mensen leert kennen. Je hoeft geen duizenden contacten te leggen.

Het zoveelste boek over netwerken zou je kunnen zeggen. Ikzelf heb al tientallen boeken gelezen over netwerken. Er staat soms weinig nieuws in. Maar dat is ook normaal.

Wanneer je veel boeken over een bepaalt onderwerp leest dan weet je het op de duur wel. Maar gelukkig staat er in bijna elk boek wel een weetje dat nieuw voor je is en dat maakt dan dat het boek toch nog interessant is voor iemand die al heel wat boeken over netwerken gelezen heeft.

En voor de Beginner netwerker zal het wellicht vol staan met handige tips.

Wie het boek goed leest en begrijpt zal merken dat netwerken er niet om gaat om zo veel mogelijk mensen te leren kennen.

Beter is het om je te beperken tot een kleiner netwerk. Maar dan wel een stevig. Bouw stevige relaties op met mensen, geen oppervlakkige.  Veel en oppervlakkige relaties zijn meer iets voor politici. Ga daarom nooit relaties aan met politici. Een relatie met politici betekenen niets.

De schrijvers wilden geen zwaar dik theoretisch boek schrijven over netwerken. Maar ze wilden een mooi, verassend en empowered boek schrijven. En dat is hen ook gelukt.

Het boek leest als een trein. Het is zeer vlot geschreven. Voor iedereen begrijp baar.

Het boek is bruikbaar voor iedereen die zijn netwerk wil uitbreiden of die een meer kwalitatief netwerk wil uitbouwen.

Einde artikel: Ik Kan niet netwerken, Maar ik wil het wel

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.